تکنیک چهارگام
تکنیک چهارگام یکی از تکنیک هایی است که فرق بین دانش آموز دورقمی و باقی دانش آموزان را تعیین میکند. با ما در این مقاله همراه باشید.
توضیحات
تاحالا براتون اتفاق افتاده که در یک کلاس درس مثلا شیمی دانش آموزی درصد ۸۰ یا ۹۰ کسب کنه اما باقی دانش آموزان درصد های پایین تر؟ چرا؟ اون دانش آموز که دقیقا همان معلم و جزوه و همان آزمون آزمایشی را شرکت میکنه پس چطوری این اتفاق میوفته؟ چطوری بعضی ها رتبه دورقمی و بقیه رتبه چهار یا پنج رقمی با بیشتر به دست می آورند؟
جواب همه سوال هایی که در بالا مطرح شد جوابش یک چیز مشخصه، “روش درس خوندن“
خیلی از بچها که دروس مختلفی مثل زیست و شیمی یا بچه هایی انسانی که اقتصاد یا روانشناسی رو میخونند.تکنیک درس خوندنشون اینجوری هست که کتاب رو به طور کامل میجوند و تمام مطالب رو یاد میگیرند و بعد به سراغ تست میروند. و وقتی به سراغ تست ها رفت میفهمه که قراره از این مبحث اینطوری تست بیاد.
اما این تکینک که به تکنیک چهار گام معروف هست این روش درس خواندن را کاملا نقض میکنه.
روش کار این تکنیک چطوری هست؟
گام اول:
شما درسنامه، جزوه، کتاب یا هرچیزی که قراره ازشون درس رو یاد بگیری میخونی. از این کار قراره بفهمی از این مبحث قراره چی یاد بگیری؟ یادت باشه که مطالب رو یک بار نه بیشتر بخونی!
گام دوم:
بعد از این که یکبار مطالب رو خوندی به سراغ تست ها میری و تست های اون مبحث رو میزنی و جواب رو از توی درس نامه یا جزوه یا هرچیز دیگه ای میگردی و پیدا میکنی. حواست باشه که اصلا به سراغ پاسخنامه نباید بری.
پس اول تست رو میزنی قبل از این که پاسخنامه رو ببینی جواب رو از توی درسنامه درمیای.
گام سوم:
حالا که متوجه شدی قراره از این مبحث چه تیپ نست هایی بیاد، دوباره به سراغ درسنامه میری و به طور عمیق اون رو دوباره میخونی.
گام چهارم:
در این گام شما به سراغ تست های زمان دار میری و مثلا در نیم ساعت ۳۰ تا تست از اون مبحث میزنی.
خلاصه این تکنیک
اول درسنامه رو به طور کلی میخونیم که ببینیم قراره از این مبحث چی یاد بگیریم و بعد به سراغ تست ها میریم و جواب هارو از توی درسنامه به طور صحیح درمیاریم و میفهمیم قراره چطوری این این مبحث تست دربیارد.
سپس به کتاب برمیگردیم و اینبار به طور ریز و دقیق مبحث رو میخونیم و سپس تست زمان دار میزنیم.
حتما از این تکنیک استفاده که بعد از چند وقت رشد تراز و درصد فوق العاده ای خواهید داشت.