عکاسی
عدهای از مردم عکاسی را همان عکاسیهای پرسنلی و خانوادگی میدانند. آنها متعجب هستند که چرا جوانان به این راه قدم میگذارند و چهار سال وقت خود را تلف میکنند.
استادان و دانشجویان هنر عکاسی را میآموزند. رشتهی مذکور با علوم و فنون مختلف سر و کار دارد. دانشجویان زمینههای مختلف را از قبیل پرتره، خبری، تبلیغاتی، علمی و طبیعت آموزش میبینند.
دانشگاه تنها راه دسترسی به این هنر نیست. اما از طریق دانشگاه در زمان کوتاهتری میتوان به اطلاعات دست یافت. معلوماتی که یک عکاس تجربی طی مدت زمان طولانی به دست میآورد، دانشجو طی چهار سال کسب میکند.
دروس اصلی و تخصصی عکاسی
شیمی عمومی، شیمی، فیزیک، ابزار شناسی، تاریخچه، هنر و تمدن اسلامی، تجزیه و تحلیل و نقد عکس، کارگاه عکس رنگی، کارگاه، رساله و طرح نهایی
تواناییهای لازم
هنرمند به هنر دیدن مجهز است. چشمهای هوشیار و جستوجوگر او معنی مکانها، اشیا و حوادث را میبیند. هنرمند چیزهایی میبیند که از نگاه دیگران پنهان میماند. هنرمند باید در محیط جامعه باشد. عکاسی شکار لحظهها است. به همین علت هنرمند باید پر جنب و جوش باشد.
عکاس باید اطلاعات بالایی داشته باشد. او باید شعر، داستان و تاریخ بخواند تا بتواند بفهمد در کجا زندگی میکند. هنرمندی که از زمان اطلاع نداشته باشد، سوژهی خوبی پیدا نمیکند.
موقعیت شغلی در ایران
اکثر فارغالتحصیلان جذب آتلیهها میشوند. امروزه حوزهی انتشارات عکسان زیادی برای حوزهی تبلیغات به خود جذب میکند. بازار کار بسیار متنوع است. عکاسان میتوانند جذب استودیوها و مطبوعات نیز بشوند. آنها با هنر خود میتوانند آتلیه تاسیس کنند و کار عکاسی از مراسمها، کودک و مهمانیها را انجام دهند.
برای انتخاب رشته با مشاورین آوات وقت مشاوره بگیرید. با مشاور آواتی هم رشتهی خود تماس بگیرید و برای انتخاب رشته از آنها کمک بگیرید تا انتخاب رشتهای دقیق و متناسب با علاقهی خود داشته باشید.
برای آشنایی با رشتهی صنایع دستی کلیک کنید.