مطالعه منطق

منطق یکی از دروس اساسی و مهم در رشته علوم انسانی است که برای شرکت در کنکور سراسری نیاز به مسلط بودن به آن دارید. منطق به شما کمک می کند تا با مفاهیم و قواعدی که برای بررسی صحت و نقد قضایا، استدلال ها و نظریات به کار می روند، آشنا شوید و بتوانید به صورت منطقی و موجه فکر و بحث کنید. این درس همچنین در بسیاری از علوم دیگر مانند فلسفه، روان شناسی، علوم اجتماعی، ریاضیات و کامپیوتر کاربرد دارد. این درس به شما امکان می دهد تا پدیده ها و مسائل مختلف را با روش های منطقی تحلیل و حل کنید. بنابراین، یادگیری منطق برای دانش آموزان رشته علوم انسانی بسیار ضروری و مفید است.

اما چگونه می توانیم منطق را به خوبی مطالعه و یاد بگیریم؟ آیا روش های خاصی برای مطالعه این درس وجود دارد؟ آیا می توانیم با کمترین زمان و انرژی منطق را مسلط شویم؟ در این مقاله، ما قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم و روش های موثر و کارآمد برای مطالعه منطق را به شما معرفی کنیم. این روش ها بر اساس تجربه و تحقیقات متخصصان و موفق ترین دانش آموزان کنکور طراحی شده اند و اگر به آنها پایبند باشید، می توانید نتایج بسیار خوبی در کنکور و درس منطق کسب کنید.

توضیحات:

روش های مطالعه منطق را می توان به چهار دسته اصلی تقسیم کرد: روش های قبل از کلاس، روش های در کلاس، روش های بعد از کلاس و روش های قبل از امتحان. در ادامه، ما به توضیح هر یک از این روش ها می پردازیم.

– روش های قبل از کلاس:

  – برنامه ریزی:

 قبل از شروع هر فصل از منطق، باید برنامه ریزی کنید که چه موضوعاتی را در این فصل خواهید خواند. همچنین چه منابعی را برای مطالعه انتخاب می کنید، چه زمانی و چه مدتی برای مطالعه اختصاص می دهید و چه روش هایی را برای تثبیت و تمرین مطالب استفاده می کنید. برای برنامه ریزی، می توانید از جدول ها، تقویم ها، یادداشت ها و نرم افزارهای مدیریت زمان استفاده کنید. هدف از برنامه ریزی این است که مطالعه منطق را به صورت منظم، مداوم و متناسب با سطح و نیاز خود انجام دهید و از پراکندگی و تاخیر در مطالعه جلوگیری کنید.

  – پیش خوانی:

قبل از رفتن به کلاس، باید موضوعی را که در کلاس قرار است تدریس شود، پیش خوانی کنید. پیش خوانی به این معنی است که شما با استفاده از کتاب درسی یا منبع دیگری، مطالب اصلی و کلی موضوع را مرور کنید. و همچنین با مفاهیم، تعاریف، قواعد و مثال های آن آشنا شوید. هدف از پیش خوانی این است که شما در کلاس با موضوع آشنا باشید و بتوانید بهتر از تدریس استاد استفاده کنید و سوالات خود را بپرسید. پیش خوانی نباید زمان زیادی از شما بگیرد و کافی است که ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قبل از کلاس انجام شود.

مشاوره تحصیلی آوات

  – پرسش:

قبل از رفتن به کلاس، باید پرسش کنید. پرسش به این معنی است که شما برای خود سوالاتی در مورد موضوعی که قرار است تدریس شود، بسازید و سعی کنید به آنها پاسخ دهید. این سوالات می توانند از نوع تستی، تشریحی، تحلیلی یا ابتکاری باشند. هدف از پرسش این است که شما فعالیت ذهنی خود را بالا ببرید و مهارت حل مسئله خود را تقویت کنید. پرسش همچنین به شما کمک می کند تا نقاط ضعف و قوت خود را در موضوع مورد نظر بشناسید و بتوانید در کلاس بهتر مشارکت کنید. پرسش می تواند همزمان با پیش خوانی انجام شود یا بعد از آن. می توانید از سوالات کنکورهای گذشته، کتاب های تستی، سایت های آموزشی و نرم افزارهای حل مسئله برای ساخت و حل سوالات استفاده کنید. پرسشگری را می توانید در هر زمانی که فرصت داشته باشید، انجام دهید. مثلا قبل از خواب، در مسیر رفت و برگشت به مدرسه یا در فرصت های بیکاری.

در ادامه مقالات در سایت آوات به معرفی بقیه مراحل میپردازیم.

واتس آپ
پرینت
ایمیل
تلگرام
فیسبوک

لطفا جهت استفاده از خدمات مشاوره تلفنی و آنلاین رایگان این مرکزاطلاعات خود را وارد نماییدتا همکاران ما طی 24 ساعت آینده با شما تماس بگیرند .

رزرو وقت مشاوره آنلاین

نام(ضروری)
شهر محصل سکونت
رشته تحصیلی
مقطع تحصیلی
شماره موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *